Εγγραφή | Χάρτης | Aγαπημένα | NewsLetter | Αποστολή σε φίλο | English  
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 
Έναρξη της υλοποίησης του Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης του προσωπικού της εταιρείας: «Κ.ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ – Δ.ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΑΕ – ΑΛΟΤΕΚ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 20-49 ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Κ.ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ – Δ.ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΑΕ – ΑΛΟΤΕΚ»

 Έναρξη της υλοποίησης του Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης του προσωπικού της εταιρείας: «Κ.ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ – Δ.ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΑΕ – ΑΛΟΤΕΚ» στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος της «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 20-49 ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ», του Ε.Π. ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007 – 2013’’.

Η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ως υπεύθυνος φορέας κατάρτισης του ανωτέρου προγράμματος, & η εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ», υπεύθυνη για το σχεδιασμό & παρακολούθηση του Σχεδίου Προσαρμογής, συνεργάστηκαν με κύριο στόχο την αλλαγή & αναδιάρθρωση της επιχείρησης «Κ. ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ – Δ.ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΑΕ – ΑΛΟΤΕΚ» και την προσαρμογή της στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης.

Οι 20 συμμετέχοντες του προσωπικού της εταιρίας «Κ. ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ – Δ.ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΑΕ – ΑΛΟΤΕΚ», θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 300 ωρών (180 ώρες θεωρία & 120 ώρες πρακτική άσκηση), με τίτλο:

  1. «ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ » Έναρξη 29/10/13 – Λήξη 15/01/14

 από έμπειρους & πιστοποιημένους εισηγητές, με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων & ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.


Alotek
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ...
  περισσότερα
Γνωρίστε την Τεχνολογία I2  ELVIAL   Ενημερωθείτε στο ακόλουθο...
  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ...
  περισσότερα
ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ