Εγγραφή | Χάρτης | Aγαπημένα | NewsLetter | Αποστολή σε φίλο | English  
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 
Νέο Θερμομονωτικό κουτί ρολού EL 9000 Rolling Shutters

Θερμομονωτικό κουτί ρολού EL 9000 Rolling Shutters

Τέλεια θερμομόνωση με μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό

Η ELVIAL, πιστή στην φιλοσοφία της καινοτομίας, έχει επιτύχει μετά από συνεχείς έρευνες, να κατασκευάσει ένα σύγχρονο και τελειοποιημένο θερμομονωτικό κουτί ρολού με άριστο φινίρισμα, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις εξοικονόμησης ενέργειας (Συντελεστής θερμοπερατότητας Usb= 2,1 W/m2*k).

Το νέο θερμομονωτικό κουτί ρολού EL 9000 της ELVIAL αποτελεί ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, υψηλής αισθητικής και προηγμένο κουτί ρολού με θερμοδιακοπτόμενα πλαϊνά.

Το κουτί ρολού διατίθεται σε ίσια γραμμή και είναι ιδανικό για όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Η εξωτερική φάσα καλύπτει όλη τη μπροστινή επιφάνεια του κουτιού, δίνοντας άριστο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς δεν είναι εμφανής η σύνδεση των προφίλ αλουμινίου. Επιπλέον, οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις του κουτιού (180 X 200 mm) προσφέρουν μεγαλύτερη επιφάνεια υάλωσης στο κούφωμα.

O τρόπος κατασκευής είναι εύκολος και η θερμομόνωση επιτυγχάνεται χωρίς τη χρήση δεύτερης εσωτερικής φάσας και χωρίς τη κατασκευή και τοποθέτηση επιπρόσθετου κουτιού.

Επιπλέον, πρόκειται για το μοναδικό σύστημα ρολού με 3 επιλογές κίνησης: με τη χρήση ιμάντα, μανιβέλας ή ηλεκτρικού μοτέρ.

Για ακόμη μια φορά η ELVIAL, συνεπής στην υψηλή ποιότητα, προωθεί στην αγορά ξεχωριστά προϊόντα που διευκολύνουν τους κατασκευαστές και βελτιώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα.


Alotek
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ...
  περισσότερα
Γνωρίστε την Τεχνολογία I2  ELVIAL   Ενημερωθείτε στο ακόλουθο...
  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ...
  περισσότερα
ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ